Directori d’agents Xarxa SOMPirineu

Aquest directori integra els membres que formen part de la Xarxa SOMPirineu. Tots ells són agents privats i públics relacionats amb el desenvolupament de sis sectors econòmics de l’Alt Pirineu i Aran: turisme rural, senderisme, ecoturisme, turisme cultural, productes locals i gastronomia, i artesania.Objectius del directori

– Oferir informació rellevant dels agents de l’Alt Pirineu i Aran
interessats o implicats en el desenvolupament dels sis sectors econòmics esmentats.

Facilitar l’establiment de vincles professionals
entre els diversos tipus d’agents (públics, privats i públic-privats).


Tipus
de membres

– Empreses o professionalsdedicats al turisme rural, el senderisme, l’ecoturisme, el turisme cultural, els productes locals i la gastronomia, o l’artesania.

– Agents de suport
(siguin públicsprivats
públic-privats):
administracions, consorcis, entitats del tercer sector, fundacions, consultories, empreses de serveis… de l’Alt Pirineu i Aran que poden oferir suport i assessorament a les empreses i professionals dels sis sectors esmentats.


Beneficis
d’inscriure-s’hi

– Una manera gratuïta de guanyar visibilitat.

– La possibilitat d’establir nous contactes que puguin derivar en aliances, vincles professionals i/o projectes compartits.Com inscriure’s al directori?

A través d’un formulari web que, un cop emplenat, serà validat per responsables de SOMPirineu abans de ser publicat. Un cop publicada, la fitxa de cada agent podrà ser actualitzada o revisada pel propi agent.

Vull inscriure’m!


Quina informació aporta cada agent?

  • En el cas d’empreses o professionals: dades de contacte, informació general sobre l’activitat professional/empresarial, interessos de col·laboració amb altres agents, productes i/o serveis oferts (fins a un màxim de cinc).
  • En el cas d’agents de suport: dades de contacte, informació general d’aquells àmbits en els que ofereixen suport, interessos de col·laboració amb altres agents, serveis de suport ofertes a empreses i professionals (fins a un màxim de cinc).