Fem mercat

En aquest mercat, els professionals dels sectors SOMPirineu podreu fer bons contactes. Us recomanem que porteu targetes de presentació i material de difusió dels vostres projectes i empreses per intercanviar-los amb altres professionals. Una oportunitat per sembrar la llavor de futures aliances i col·laboracions.

Aquest espai de trobada estarà coordinat i dinamitzat per responsables del Programa SOMPirineu. Es faran dues rondes, una a les 10:45h i l’altra a les 15:00h. En cada ronda hi haurà un nombre limitat d’entrevistes (prop de 15, depenent dels assistents), ja que cadascuna serà necessàriament breu (uns 3 minuts), per així facilitar i ampliar el número de contactes.

Per escollir els professionals amb els que us vulgueu entrevistar a les dues rondes ho heu d’indicar en el formulari d’inscripció. També tindreu dos moments al llarg de la jornada en que disposareu del llistat d’agents amb els que trobar-vos: a les 09:30h, en el moment d’acreditar-vos; i a les 14:00h, durant el dinar-degustació.