PresentaciótripticSOMPirineu 2013 arriba a la seva fi. En realitat, però, és un punt i seguit. I és que el 2014 es presenta apassionant, amb moltes propostes i reptes per endavant.

L’11 de desembre ha estat un dia especial. On els protagonistes heu estat vosaltres, tots aquells que heu participat enguany en les accions del Programa.

La jornada ha servit per fer balanç: presentar els resultats assolits, els projectes iniciats i les idees de treball en xarxa. Però també per tal que els professionals SOMPirineu us conègueu i col·laboreu.

Durant l’acte hem lliurat als alumnes que han participat als cursos de SOMPirineu DidàcTIC els corresponents certificats d’aprofitament.

> Consulta el programa complet
> Consulta la Noticia Resum de la Jornada

La jornada ha tingut lloc l’11 de desembre de 2013 de 09:30h a 17:30h a l’Hotel Pessets de Sort (Pallars Sobirà).

Destinataris

Aquesta jornada s’adreça a tots els professionals i empreses que al llarg d’aquest any 2013 han participat al Programa SOMPirineu. També han estat convidats a assistir-hi:

  • Professionals desocupats que busquen noves oportunitats
  • Empreses i professionals en actiu en els sectors del turisme rural, senderisme ecoturisme, productes locals agroalimentaris i productes artesanals amb interès en innovar, intercanviar idees i cooperar
  • Tècnics d’ens públics i entitats amb vinculació als sectors esmentats

Per què et pot interessar assistir a la jornada?

  • Perquè tindràs l’oportunitat de fer bons contactes. Trobaràs professionals i empreses del teu sector, i de sectors propers, amb qui podràs entrevistar-te i establir-hi aliances i col·laboracions.
  • Perquè sabràs què es cou al Pirineu en tots aquells sectors econòmics arrelats al territori. Escollirem aquells projectes més innovadors i els seus impulsors ens els presentaran en format breu.
  • Perquè farem balanç i augmentarem la repercussió de SOMPirineu. Presentarem els resultats del Programa i coneixeràs de primera mà tota la feina feta i els reptes de futur.
  • Perquè podràs dir-hi la teva. S’estan gestant accions i projectes conjunts per al 2014, i volem escoltar la teva opinió i fer-te’n partícip.
  • I perquè gaudiràs amb persones motivades com tu! Pirineu, compromís amb el territori, sostenibilitat, futur, innovació, ocupació, col·laboració i, sobretot, bona sintonia!