SENdÈRIA és una paraula inventada que podria significar “dèria pels senders” o “posar seny o senderi a la gestió dels camins”, però és el nom d’un butlletí digital gratuït que publica cada mes, des del 2014, la Secretaria Tècnica de la Taula de Camins de l’Alt Pirineu i Aran.

Es tracta d’un butlletí breu (en format pdf) amb continguts relacionats amb el món dels camins i el senderisme: notícies d’actualitat, articles d’opinió, rutes proposades per personatges famosos, i recomanacions de llibres i pàgines web. Com a noticiari, el SENdÈRIA actua d’altaveu de la tasca de la Taula de Camins de l’Alt Pirineu i Aran.

Voleu rebre el SENdÈRIA?
El butlletí arriba actualment a més de 435 destinataris. Si us interessa subscriure-us-hi, sol·liciteu-ho de manera gratuïta a través d’aquest formulari i el rebreu, cada mes, al vostre correu electrònic.

Els altres SENdÈRIA (Facebook i Twitter)

A Facebook hi tenim la pàgina @SENdÈRIA. Hi trobareu tot allò que ja llegiu al butlletí mensual però amb més abundància, periodicitat i, sobretot, amb la possibilitat de dir-hi la vostra i generar debat.

A Twitter hi tenim el perfil @SenderiaPirineu. Seguim l’actualitat del món dels camins, especialment a l’Alt Pirineu i Aran. I retransmetem jornades de debat en matèria de camins a través de l’etiqueta #CaminsPirineus.