SENdÈRIA

SENdÈRIA és una paraula inventada que podria significar “dèria pels senders” o “posar seny o senderi a la gestió dels camins”, però és el nom d’un butlletí digital gratuït que publica cada mes, des del 2014, la Secretaria Tècnica de la Taula de Camins de l’Alt Pirineu i Aran.

Es tracta d’un butlletí breu (en format pdf) amb continguts relacionats amb el món dels camins i el senderisme: notícies d’actualitat, articles d’opinió, rutes proposades per personatges famosos, i recomanacions de llibres i pàgines web. Com a noticiari, el SENdÈRIA actua d’altaveu de la tasca de la Taula de Camins de l’Alt Pirineu i Aran.

Voleu rebre el SENdÈRIA?
El butlletí arriba actualment a més de 435 destinataris. Si us interessa subscriure-us-hi, sol·liciteu-ho de manera gratuïta a través d’aquest formulari i el rebreu, cada mes, al vostre correu electrònic.

Reculls temàtics del SENdÈRIA
D’algunes de les seccions fixes del butlletí n’hem elaborat reculls per tal que pugueu trobar, en un únic document, tots els continguts publicats fins al moment en aquella secció. Són el que anomenem els “reculls temàtics” i hi podeu accedir clicant els enllaços següents:

Els altres SENdÈRIA (Facebook i Twitter)

A Facebook hi tenim la pàgina @SENdÈRIA. Hi trobareu tot allò que ja llegiu al butlletí mensual però amb més abundància, periodicitat i, sobretot, amb la possibilitat de dir-hi la vostra i generar debat.

A Twitter hi tenim el perfil @SenderiaPirineu. Seguim l’actualitat del món dels camins, especialment a l’Alt Pirineu i Aran. I retransmetem jornades de debat en matèria de camins a través de l’etiqueta #CaminsPirineus.