SENdÈRIA

SENdÈRIA és una paraula inventada que podria significar “dèria pels senders” o “posar seny o senderi a la gestió dels camins”, però és el nom d’un butlletí digital gratuït que publica cada mes, des del 2014, la Secretaria Tècnica de la Taula de Camins de l’Alt Pirineu i Aran. Com a noticiari, el SENdÈRIA serveix d’altaveu de la tasca d’aquest grup de treball adscrit a l’IDAPA que actua com a òrgan consultiu i participatiu en matèria de camins.

Es tracta d’un butlletí breu amb format de revista digital (tot i que fins al febrer de 2021, 76 números, es va publicar amb format pdf). Els continguts estan relacionats amb el món dels camins i les activitats que en fan ús com el senderisme o el cicloturisme. Les sis seccions inclouen una fotografia de portada amb una frase caminera per pensar, notícies d’actualitat, articles d’opinió firmats per experts, rutes proposades per personatges de renom, i recomanacions de llibres i pàgines web.

Voleu rebre el SENdÈRIA?
El butlletí arriba actualment a uns 600 destinataris. Si us interessa subscriure-us-hi, sol·liciteu-ho de manera gratuïta a través d’aquest formulari i el rebreu, cada mes, al vostre correu electrònic.

Entre els subscriptors actuals hi ha professionals de l’àmbit dels camins i el senderisme (tècnics, guies, consultors, etc.), agents turístics prescriptors (oficines de turisme, allotjaments, parcs naturals, etc.) i afeccionats a l’excursionisme, entre d’altres.

Els altres SENdÈRIA (xarxes socials)

A Twitter hi tenim el perfil @SenderiaPirineu. Seguim l’actualitat del món dels camins, especialment a l’Alt Pirineu i Aran.

A Instagram hi tenim el perfil @SenderiaPirineu. Hi publiquem fotos i històries sobre l’apassionant món dels camins pirinencs.

A Facebook hi tenim la pàgina @SENdÈRIA. Seguim l’actualitat del món dels camins, especialment a l’Alt Pirineu i Aran.