Comencen els festivals de senderisme dels Pirineus

[24/05/17]

Aquest dissabte 27 de maig comencen els festivals de senderisme dels Pirineus, una oportunitat excel·lent perquè gaudiu de la muntanya de la mà de guies locals que estimen el seu territori.

En aquesta 2a edició, són sis les valls pirinenques que organitzen aquests festivals, uns esdeveniments singulars amb una àmplia oferta de rutes guiades (a uns preus inferiors als habituals) i moltes altres activitats culturals i gastronòmiques.

Els festivals tindran lloc durant diversos caps de setmana dels mesos de maig, juny i juliol. El 1r festival comença aquest dissabte a la Vall de Siarb, i més endavant el seguiran els festivals de la Cerdanya, Àreu-Pica d’Estats (Pallars Sobirà), la muntanya d’Alinyà (Alt Urgell), la Vall de Boí (Alta Ribagorça), i la Vall Fosca (Pallars Jussà).

Tota la informació la trobareu en el web www.sompirineu.cat/som-senderisme/festivals2017, des del qual podreu accedir a les pàgines web de cada festival. També podeu consultar el dossier de premsa associat als festivals.

A més a més, el proper divendres 26 de maig, a les 12h, tindrà lloc a la Sala Gaudí de l’Edifici de la Pedrera (Passeig de Gràcia 92, Barcelona) l’acte de presentació d’aquesta la 2a edició dels Festivals de Senderisme dels Pirineus. Un acte que servirà també per presentar el número de juny de la revista Descobrir, que inclou un reportatge ampli sobre aquests festivals. Atès l’aforament limitat de la sala, l’entrada és lliure però cal confirmar assistència a

El paisatge dels Pirineus, la seva gent, els seus camins i les seves tradicions us esperen. Descobriu la muntanya a un altre ritme!

Comparteix

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Telegram