Jornada “Guies dels Pirineus”: Junts per posar en valor la descoberta del territori

[04/04/17]

El proper dimecres 19 d’abril tindrà lloc a Sort la jornada Guies dels Pirineus: junts per posar en valor la descoberta del territori.

La sessió abordarà la valorització de la professió del guia en els àmbits del patrimoni natural i cultural pirinenc i dóna continuïtat al seminari organitzat des d’IDAPA el desembre de 2015. Comptarem amb ponents de diversos territoris (França, la Garrotxa) que ens il·lustraran sobre quin és el seu model en quant al sector del guiatge. Presentarem novetats sobre els Cursos de formació de guies interpretadors als parcs naturals, i els criteris de qualitat dels guies que està treballant la DG Turisme. I també es farà balanç dels Festivals de Senderisme dels Pirineus 2016, i es donarà a conèixer la nova edició 2017.

Creiem que és una bona oportunitat per esdevenir un punt de trobada del col·lectiu, i seguir avançant en els reptes i les oportunitats que ofereix aquesta activitat, així com intercanviar idees i propostes entre els professionals pirinencs del guiatge.

Al final de la sessió, compartirem un dinar-tastet amb productes 100% pallaresos a la formatgeria Tros de Sort, amb una dinàmica de Coworking, per presentar i conèixer iniciatives i productes de guiatge per part d’aquells de vosaltres interessats en donar a conèixer la vostra experiència o que cerqueu col·laboradors.

Les places són limitades, per això us animem a completar ben aviat el formulari d’inscripció. La jornada és gratuita, a excepció del dinar-tastet que tindrà un cost de 15 Eur. En aquest enllaç trobareu el Programa detallat.

Comparteix

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Telegram