Realitzat amb èxit el seminari sobre l’aplicació del mètode SENDIF

[13/06/16]

El seminari es va realitzar en dues sessions idèntiques a Sort i a la Seu d’Urgell i va comptar amb una trentena de participants.

la setmana passada va tenir lloc a l’Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà, a Sort i al CETAP-Telecentre Alt Urgell, de la Seu d’Urgell, el seminari “Les interioritats del mètode SENDIF”, organitzat per l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA). Es tracta d’un nou “idioma” per descriure les dificultats dels itineraris a peu i que al llarg dels primers mesos de l’any s’ha presentat a les diverses comarques alt pirinenques.

Una trentena de professionals i tècnics vinculats amb el senderisme van participar en aquest seminari, que va comptar amb una part teòrica i una sortida a peu. La sessió teòrica va comptar amb les explicacions de Pere Porta, director de l’IDAPA, Agustí. A. Andrés, tècnic del Departament de Territori i Sostenibilitat, Xavier Basora, responsable d’Espai TReS (Territori i Responsabilitat Social) i Xavier Armengol, de Rutes Pirineus, mentre que la sortides van ser guiades per Cesc Capdevila (Ruta Ramat de Camins) i Albert de Gràcia (tècnic de l’Oficina dels Parcs Naturals, a la Seu d’Urgell).

Comparteix

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Telegram