Torna el programa “Salut i muntanyes”

El dimarts 5 de març, a les 22 h, el Canal 33 estrenarà la segona temporada de “Salut i muntanyes”, que dona visibilitat als pobles de muntanya catalans.

“Salut i muntanyes” torna a TV3 després de la bona audiència de la temporada passada per mostrar a l’espectador els pobles que s’amaguen darrere les muntanyes catalanes. Cada capítol de “Salut i muntanyes” vol acostar l’espectador a una població dels Pirineus catalans i al seu entorn d’una manera original i diferent. Ho fa a través d’elements característics de cada poble, com la gastronomia, la ramaderia, l’esport o els seus habitants carismàtics, però també des de la mirada dels que s’hi han instal·lat per fer-hi tallers de moda, d’art, o de manufactures de complements, per exemple. I tot amb la personalitat desacomplexada, curiosa i aventurera de la presentadora, Eva Clausó.

La tria d’històries que farciran els sis capítols de “Salut i muntanyes” són molt variades, i els personatges molt diversos. El programa visitarà diferents pobles del Pirineu com Bescaran, Estamariu, Anserall (a l’Alt Urgell), Senterada, Naens (al Pallars Jussà), Gerri de la Sal, Peramea (al Pallars Sobirà), Martinet i Béixec (a La Cerdanya). En aquest recorregut, l’espectador trobarà propostes gastronòmiques i vivències històriques narrades en primera persona, i experiències de tota mena que construeixen els pobles i racons especials del territori, des de la mirada privilegiada de qui hi viu i en coneix el dia a dia.

Comparteix

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Telegram