Gran èxit de participació al Cerdanya Happy Walking 2018

Durant els dies 31 de maig, 1, 2 i 3 de juny, s’ha dut a terme el Cerdanya Happy Walking 2018, el Festival del Senderisme, on més de 150 participants han gaudit de sis rutes guiades per la comarca de la Cerdanya. La tercera edició d’aquest festival el consolida, com un dels referents al Pirineu i cita tradicional pels amants del senderisme a la Cerdanya.

Totes les caminades han acabat amb un tastet de producte local, una manera immillorable de recuperar-se de l’esforç i de degustar les millors elaboracions dels artesans alimentaris de la Cerdanya.

Les inclemències meteorològiques d’aquests dies van motivar la cancel·lació d’un espectacle de dansa programat per a l’excursió nocturna, però els assistents a l’excursió de Llívia, van gaudir de valent amb el concert de música tradicional dels Pirineus, programat pel festival.

Des del Patronat de Turisme de la Cerdanya es valora molt positivament la participació (en algunes excursions va quedar gent fora), així com l’alt grau de satisfacció que han manifestat tots els participants.

Comparteix

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Telegram