S’obre la preinscripció del curs d‘Eines per a la transformació agroalimentària de muntanya

L’Escola Agrària del Pallars, situada a l’antiga estació de Palau-Puigcercòs del Pallars Jussà, com a centre escolar públic del Departament d’Agricultura Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) ofereix, actualment, dins de la formació reglada, el curs  d‘Eines per a la transformació agroalimentària de muntanya‘, una oferta parcial del Cicle Formatiu de Grau Superior de Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària.

Aquest té una durada d’un curs acadèmic amb doble sortida professional:

  • Una per a treballar en la transformació de productes agroalimentaris dels sectors: càrnic, lacti i derivats i, fruites i hortalisses en empreses de la comarca o del vostre entorn.
  • L’altra per a crear la pròpia empresa dins de l’àmbit de la transformació agroalimentària.

O bé si les persones s’orienten per un itinerari acadèmic, i es compleixen els requisits d’accés al grau superior, també podran escollir dues vies:

  • Finalitzar el cicle, en un segon curs a l’Escola Agrària de l’Empordà, per a obtenir la titulació de tècnic superior en Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària.
  • Acabar el cicle complert en altres centres públics i privats de Catalunya. Se us mantindrà la qualificació de les unitats formatives superades.

El període de preinscripció va del 25 al 31 de maig de 2021.

Per a més informació podeu consultar el fulletó informatiu del curs, adjunt a la noticia, o visitar la web https://agora.xtec.cat/ecapallars/

A la vegada us fem saber que s’organitzen visites concertades amb reserva de dia i hora, de dilluns a divendres de les 9:00 h a les 17:00 h, per tal d’ensenyar les instal·lacions i explicar tots els dubtes o inquietuds relacionats amb el curs.

Pel que fa a la formació contínua l’Escola posa a disposició dels professionals d’aquest àmbit una oferta formativa amb l’objectiu de proporcionar les eines adequades per actualitzar els seus coneixements i ajudar-los en la capacitació professional.

A més a més, també dona suport i formació als joves que sol·liciten la incorporació a l’empresa agrària i l’ajut de primera instal·lació del DARP, creant un itinerari formatiu personalitzat que els permet adquirir els coneixements essencials per dur a terme el seu projecte empresarial.

 

Comparteix

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Telegram