L’IDAPA i l’Associació Llibre del Pirineu promocionen les obres del territori amb motiu de Sant Jordi amb la publicació del Catàleg anual.

La publicació, de 20 pàgines, inclou les ressenyes d’un centenar de títols dels seus autors i editorials associats. D’aquests llibres, prop de 60 corresponen a obres pròpiament pirinenques pel que fa a continguts i temàtiques. El catàleg està ordenat per gèneres literaris: assaig, narrativa, natura o infantil, entre d’altres. Està encapçalat per dues pàgines on s’explica què és l’associació i quines són les accions de promoció del llibre del Pirineu que està portant a terme. Del catàleg se’n farà una edició en paper de 700 exemplars i també es divulgarà en format digital.

D’altra banda, l’Associació Llibre del Pirineu serà present al carrer durant la Diada de Sant Jordi, amb una petita carpa al passeig Joan Brudieu de la Seu d’Urgell. Des d’aquest punt es distribuirà el catàleg de forma gratuïta, es promocionaran les novetats pirinenques de la jornada i servirà també com a espai de signatures de llibres de fins a 12 escriptors i escriptores del territori.

Així, de 12 a 13 hores, signaran llibres Alberto Casamayor, Pepita Clop i Joan Obiols. De 13 a 14 ho faran Ventura Altarriba, Ester Farran i Amadeu Gallart. De 17 a 18 hores serà el torn de Joan Ganyet i Maria Triquell. Tancaran les sessions, de 18 a 19 de la tarda, Albert Galindo, Laura Pal, Marta Grau i Albert Villaró.

L’Associació Llibre del Pirineu és una entitat sense ànim de lucre que agrupa escriptors, il·lustradors, editors, llibreters, bibliotecaris, arxivers, impressors i lectors del territori. El seu objectiu és donar visibilitat a la creació i l’edició de llibres en què el Pirineu hi té un rol central.

Aquesta iniciativa dona continuïtat a la col·laboració que l’IDAPA i Llibre del Pirineu mantenen des de fa anys i que s’ampliarà els pròxims mesos amb altres accions que se sumaran a la campanya per un llibre pirinenc cada vegada més present al territori i, per extensió, a tot el domini lingüístic del català i l’occità.

Comparteix

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Telegram