El butlletí SENdÈRIA emprèn un nou camí digital

SENdÈRIA és una paraula inventada que podria significar “dèria pels senders” o “posar seny o senderi a la gestió dels camins”, però és el nom d’un butlletí digital gratuït que publica, des del 2014, la Secretaria Tècnica de la Taula de Camins de l’Alt Pirineu i Aran. Com a noticiari, el SENdÈRIA serveix d’altaveu de la tasca d’aquest grup de treball adscrit a l’IDAPA que actua com a òrgan consultiu i participatiu en matèria de camins.

La nova pàgina www.sompirineu.cat/senderia, que s’estrena aquest mes de març de 2021, adopta el format de revista digital i substituirà el format pdf amb què s’ha editat el butlletí fins ara. Cada mes, com es ve fent des de l’any 2014, la pàgina d’inici d’aquest web recollirà els nous continguts de cadascuna de les sis seccions:

Amb el salt al format plenament digital, el butlletí es beneficia de nombrosos avantatges: es podran cercar i recuperar tots els articles anteriors per a cadascuna de les seccions —que els editors aniran publicant, progressivament, en les properes setmanes—, la lectura s’adaptarà als diversos suports possibles (web, mòbil, tauleta, etc.) i la recollida i gestió de les subscripcions serà més senzilla.

De fet, els gairebé 600 subscriptors del SENdÈRIA —que s’espera que augmentin amb aquest pas endavant— seguiran rebent, cada mes, el butlletí a la seva bústia de correu, si bé amb un format també renovat i actualitzat. Entre els subscriptors actuals hi ha professionals de l’àmbit dels camins i del senderisme (tècnics, guies, consultors, etc.), agents turístics prescriptors (oficines de turisme, allotjaments, parcs naturals, etc.) i afeccionats a l’excursionisme, entre d’altres.

Els editors del butlletí estan molt il·lusionats amb aquest nou camí digital i esperen que els subscriptors/es i lectors/es els acompanyin a recorre’l amb el mateix suport de sempre.

Comparteix

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Telegram