La Taula de Camins estrena logotip, Twitter i tríptic

[10/01/2018]

Aquest òrgan consultiu de l’IDAPA en matèria de camins vol seguir donant-se a conèixer i visibilitzant la seva tasca. Per aquesta raó, estrena un logotip i un tríptic informatiu, i obre un nou perfil a Twitter des d’on es compartiran informacions de caire professional.

Si a finals de 2016 la Taula de Camins de l’Alt Pirineu i Aran estrenava un perfil a la xarxa social Facebook, a finals de 2017 s’instal·la també a Twitter. En tots els casos, els perfils de la Taula a la Xarxa aprofiten el nom del seu butlletí SENdÈRIA, paraula inventada que podria significar “dèria pels senders” o “posar seny o senderi a la gestió dels camins”. A Twitter el perfil és, concretament, @SENdÈRIAPirineu. Per tant, si sou subscriptors del butlletí us animem a fer-vos seguidors també dels perfils a Twitter i a Facebook.

Els continguts del butlletí SENdÈRIA són una bona mostra del tipus d’informacions i recursos que es publiquen i es comparteixen a través d’aquest nou perfil a Twitter. En aquest sentit, hi apareixen i apareixeran tot un seguit d’informacions i recursos professionals relacionats amb el món dels camins, especialment a l’Alt Pirineu i Aran. Entre d’altres, els següents:

  • Noves publicacions i manuals de caire tècnic i/o professional
  • Anuncis de jornades professionals
  • Resultats i/o conclusions de jornades professionals
  • Nous cursos de formació
  • Notícies d’actualitat
  • Articles d’opinió
  • Pàgines web i aplicacions mòbils d’interès
  • Dades i infografies procedents d’estudis
  • Aplicacions mòbils
  • Convocatòries d’ajuts i ofertes de feina

A més, es preveu que des del perfil de Twitter es retransmetin jornades de debat en matèria de camins a través de l’etiqueta #CaminsPirineus.

Un logotip i un tríptic per visibilitzar una nova etapa
El passat març de 2017 la Taula, que fins llavors s’anomenava Taula de Senderisme, canvia de nom i passa a dir-se Taula de Camins. Aquest canvi de nom respon a una vocació més àmplia de la Taula: si fins llavors el seu àmbit de treball eren els camins i el senderisme, a partir d’ara també s’incorporaran altres activitats turístiques no motoritzades i respectuoses que utilitzen els camins, com ara el cicloturisme o el turisme eqüestre.

Per visibilitzar aquest canvi de nom i aquesta nova vocació, la Taula ha estrenat un nou logotip, vinculat gràficament a la imatge de SOMPirineu, el portal informatiu i de recursos que gestiona l’IDAPA amb continguts d’interès per a diversos sectors econòmics als quals aquest organisme públic dona suport.

A més a més, s’ha elaborat un tríptic informatiu per explicar els objectius i les línies d’actuació de la Taula, així com una selecció de les accions que ha executat l’IDAPA en matèria de camins durant els darrers anys amb el suport i l’orientació dels membres de la Taula.

Comparteix

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on telegram
Telegram